Design af spil

Hvorfor brætspil?

Et populært firmaspil kunne være et klassisk brætspil som f.eks.: ludo, mølle eller dam – med firmaets logo trykt forskellige steder på æsken, spillepladen og i spillevejledningen ….. Men vi udvikler gerne det helt unikke brætspil til din virksomhed.

Alt efter hvad din virksomhed ønsker at signalere ….. ja, så er der utallige muligheder.

Vi designer, producerer og leverer brætspil til virksomheder, der ønsker at markedsføre sig med en stærk profil – et brætspil kan let være den enkle, men virkningsfulde forskel.

Kvalitetskrav

Når vi designer og producerer spil er vi meget fokuseret på netop din virksomhed og de budskaber du ønsker frem, den spillemæssige oplevelse, sikkerhed, miljøet og vores verden.

Vi har fokus på den spillemæssige oplevelse:

Vi sikrer, at spiloplevelsen er god, og vi prioriterer at gøre det enkelte spil unikt i dets spilforløb. Vi gør spillet spændende og appellerende til dets målgruppe, og kompleksiteten i spillet er du selv med til at afgøre.

Vi er din sikkerhed for, at spillet tages frem og spilles igen og igen – og derved bevarer det sin værdi, men også din goodwill hos spillerne.

Vi har fokus på dit budskab:

Vores spiludviklere bruger lang tid på at sikre, at spillet bringer netop dit budskab frem i fokus – både i formålet med spillet, men også i hele spilforløbet og det fysiske design. Derfor er det vigtigt, at vi mødes og fanger din virksomheds kultur og image.

Vi har fokus  på sikkerhed og miljø:

Vi får kun produceret spil, der opfylder kravene for CE-godkendendelse, d.v.s. fri for gift- og aromastoffer, og selvfølgelig er alle vores spil uden PVC, ptalater og andre miljøskadelige stoffer.

Vi har fokus på vores verden:

Vi benytter ikke leverandører, der har ansat børn under usle vilkår – eller som benytter underleverandører, hvor børn arbejder under usle vilkår.

Vi prioriterer bæredygtighed for det enkelte spil under fremstillingen og transporten. Derfor vælger vi så vidt muligt at få fremstillet vores spil i Danmark eller i Europa.

Derfor har vi udarbejdet et “Code of conduct”, som både vi selv og vores leverandører overholder, se Code of conduct.

Sådan designer vi

Vore spil-designere viderebringer de holdninger, visioner og budskaber, virksomheden måtte ønske at signalere over for dine medarbejdere og samarbejdspartnere – spil, hvor din virksomheds produktion eller virke er prioriteret som den spillemæssige oplevelse.

Vi udvikler helt nye brætspil, som fortæller budskabet, falder i modtagerens smag og giver varig goodwill.

Når du kontakter os, snakker vi længe med dig om idé-oplæg og budskaber, men også målgruppe og andre vigtige parametre. Herefter indgår vi en samarbejdsaftale om udviklingen af netop dit brætspil.

Vi har dygtige spiludviklere (pædagoger og lærere), i virksomheden, som alle har brætspil som deres fokusområde – din garanti for design af spil, der når netop din målgruppe.

Vi har utrolig dygtige tegnere tilknyttet virksomheden – din garanti for at dit brætspil får netop det udseende du drømmer om. Men har du selv kontakt til din foretrukne tegner, har du også mulighed for at vælge denne tegner til at løse denne del af opgaven.

Vi har dygtige grafikere tilknyttet, der klarer alle opgaver med lay-out og udarbejdelse af print-klare filer.

Vi er således din garanti for et flot og spændende kvalitetsprodukt, der går rent hjem hos din målgruppe.

Vi samarbejder med dig