Design af puslespil

Puslespil er en spændende måde at markedsføre sig på.

Vi har fokus på din virksomhed og dit budskab:

Når vi designer og producerer puslespil er vi meget fokuseret på netop din virksomhed og de budskaber du ønsker frem, oplevelsen af at lægge netop dit puslespil, materialekvalitet, sikkerhed, miljøet og vores verden.

Vores udviklere af puslespil bruger lang tid på at sikre, at spillet bringer netop dit budskab frem i fokus – både i valg af illustrationer i puslespillet, men også i valget af farver og brikkernes udformning. Derfor er det vigtigt, at vi mødes og fanger din virksomheds kultur og image.

Vi har fokus på bæredygtighed:

Vi prioriterer bæredygtighed for det enkelte puslespil under fremstillingen og transporten. Derfor vælger vi så vidt muligt at få fremstillet vores puslespil i Danmark eller i Europa.

Derfor fremstiller vi kun puslespil af 100% genbrugspap.

Vi har fokus på den materialemæssige kvalitet:

De puslespil, vi fremstiller til dig er af meget høj kvalitet af flere grunde:

–  de klare farver og sjove former på brikkerne er med til at sikre, at modtageren får lyst til at lægge puslespillet.

–  brikkernes form er præget ned i bundpladen og brikkerne har forskellige former, og sammen med de klare farver, kan man lægge puslespillet ved enten at genkende formerne på brikkerne eller farverne på motivet – en ekstra dimension.

–  antallet af brikker skal svare til tegningen på puslespillet og alderen på dem målgruppe, puslespillet henvender sig til.

–  brikker, bagplade og ramme er i en meget kraftig pap, og brikkerne kan derfor tåle at blive samlet og adskilt mange gange uden at knække.

–  brikkerne er en kraftig – 2,5 mm – massiv-pap.

–  bundpladen er en kraftig – 1,4 mm – massiv-pap.

–  puslespillene er 4-farve tryk af utrolig høj kvalitet, der gør, at motiverne står fuldstændig klare og flotte.

–  både pap og papir til fremstilling af puslespillene er 100 % genbrugsmaterialer.

Vi har fokus  på sikkerhed og miljø:

Vi får kun produceret puslespil, der opfylder kravene for CE-godkendendelse, d.v.s. fri for gift- og aromastoffer, og selvfølgelig er alle vores puslespil uden PVC, ptalater og andre miljøskadelige stoffer.

Vi har fokus på vores verden:

Vi benytter ikke leverandører, der har ansat børn under usle vilkår – eller som benytter underleverandører, hvor børn arbejder under usle vilkår.

Vi har fokus på den spillemæssige oplevelse:

Vi sikrer, at oplevelsen ved at samle dit puslespil er god, og vi prioriterer at gøre det enkelte puslespil spændende og appellerende til dets målgruppe, og kompleksiteten i dit puslespil er du selv med til at afgøre.

Vi er din sikkerhed for, at netop dit puslespil tages frem og lægges igen og igen – og derved bevarer det sin værdi, men også din goodwill hos den, der lægger dit puslespil

Hvorfor puslespil?

At lægge et puslespil er sjovt og spændende – og et godt puslespil appellerer både til din finmotorik, form- og farvegenkendelse, logik og hukommelse – uanset hvor gammel, du er.

Din finmotorik bliver bedre ved at pille brikkerne op og placere dem rigtigt og sammenhængende. Din formgenkendelse skærpes ved at genkende formen på den enkelte brik og dens placering i forhold til de øvrige brikker, og brikkernes form er præget ned i bundpladen.

Din farvegenkendelse skærpes når du genkender farverne på brikkerne, og din logiske sans øges når du gennemskuer hvilke brikker, der sandsynligvis hører sammen – men du kan også vælge at finde den rigtige brik ved at benytte farver og form i udelukkelsesmetoden.

Din hukommelse styrkes, når du har lagt et puslespil mange gange, da du vil kunne genkende formen og farverne på brikkerne og vide hvor i puslespillet den enkelte brik skal lægges. Derfor har brikkerne i vores puslespil forskellige former, og vores puslespil er oftest farverige.

Brikkerne i vores puslespil er bedre end brikkerne i mange andre gode puslespil, da brikkerne i de fleste puslespil er næsten éns, mens brikkerne varierer meget mere i vores puslespil.

Puslespil til børn

Antallet af brikker skal svare til tegningen på puslespillet og den aldersgruppe, som puslespillet henvender sig til.

Erfaringen viser, at:

– puslespil med færre end 10 brikker kan lægges af børn fra 1 år og opefter

– puslespil med 10 brikker kan lægges af børn fra 2 år og opefter

– puslespil med 20 brikker kan lægges af børn fra 3 år og opefter

– puslespil med 40 brikker kan lægges af børn fra 4 år og opefter

– puslespil med 60 brikker kan lægges af børn fra 5 år og opefter

– puslespil med 100 brikker kan lægges af børn fra 6 år og opefter

– puslespil med 150 brikker kan lægges af børn fra 7 år og opefter

– puslespil med 200 brikker kan lægges af børn fra 8 år og opefter

Børn vil hellere have et let puslespil, som de kan lægge flere gange end et svært puslespil, som de ikke formår at lægge.