Design af kortspil

Kortspil – dit eget unikke eller standard med logo

Vi udvikler, designer og trykker dit eget unikke kortspil, men du også få et standard kortspil (hjerter, spar, ruder og klør)  – med dit firmanavn og logo.

Spillekortene trykkes på 350 gr. karton med en kraftig lak, så dit kortspil præsenterer sig optimalt i både tekst og billeder. Spillekortene måler 6,2mm x 9mm – samme mål som de fleste kortspil.

Vi producerer altid kortene fra bunden – du har derfor 100% valgfrihed over hvordan dit kortspil skal se ud – både for- og bagsiden af kortene, samt evt. tryk på æsken.

Spillekortene trykkes i en god kvalitet, så det kan tåle at blive spillet med igen og igen, men de er ikke godkendt til professionelt brug på f.eks. casinoer.

Æsken trykkes ligeledes på 350 gr. karton med en kraftig lak, og kortene leveres pakket i din æske.

Du har selvfølgelig mulighed for at levere trykklare filer – så sender vi dig de nødvendige arbejdsskabeloner. Men hvis du har brug for hjælp til design og opsætning, så hjælper vi dig gerne med dette.

Vi trykker dine spillekort i alle oplag fra 200 sæt og opefter.

Vi vil gerne rådgive dig, når du skal finde ud af hvad der passer bedst til dine behov – og det koster selvfølgelig ikke ekstra.