Oversigt over referencer – design af spil, puslespil og kortspil

Vi designer, producerer og leverer brætspil, kortspil og puslespil til virksomheder, der ønsker at markedsføre sig med en stærk profil – et unikt brætspil eller puslespil kan let gøre den enkle, men virkningsfulde forskel. Desuden samarbejder vi med organisationer og foreninger samt privatpersoner omkring brætspil, kortspil og puslespil.

Indtil nu har vi følgende referencer – aktive partnere, medspillere og sponsorer til spil, kortspil og puslespil vi har designet eller på anden måde har samarbejdet omkring:

OK - dansk energiselskab, der leverer til kunder i hele Danmark, og har et net af tankstationer over hele landetPostDK - leverandør af post og pakker, samt logistikløsninger til hele verdenGuldbageren - kæde af bagerforretninger i hele DanmarkNordea - nordisk pengeinstitut og finanskoncernTDC - leverandør af bl.a. mobiltjenester, herunder mobilt bredbånd, internet, IP-telefoni, kabel-TV og fastnetSKORINGEN - kæde af skoforretninger med fodtøj til børn og voksnePsykiatrifonden   ViborgHK - professionelt elitehåndbold i Danmark og Europa, samt Håndbold CollegeRynkeby - producerer juice og saft, samt marmelade, frugtgrød, vin og ice-teaStepStone - rekruttering af kandidater til karrierestillinger i hele EuropaFALCK - yder assistance ved ulykker, sygdom og nødsituationer i hele Danmark, samt underviser og træner førstehjælpKipa - leverandør af døre og vinduer i hele DanmarkIcopal - leverandør af tagløsninger i hele EuropaDanDomain - internet konsulentfirma indenfor web-hotel, domæneregistrering, hosting og e-handel løsninger  Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Logo-Steino-diabetes-Center-180x180.jpg

One thought on “Oversigt over referencer – design af spil, puslespil og kortspil

  1. Vi har i forbindelse med udvikling af vores dialogspil om arbejdsmiljø haft et godt samarbejde med DBG. Selve konceptet har vi selv udviklet, men gennemlæsning af spilleregler, layout og opsætning har været en givtig proces for os at have professionelle på sidelinjen til at hjælpe med. Særligt vil vi fremhæve det grafiske design, som vi har haft god professionel sparring på. Det har altid været nemt at komme i kontakt med DBG og vi er meget tilfredse med resultatet.

    Line F. Baadsgaard
    Arbejdsmiljøkonsulent, DLF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.